"> ");
100%

Despre Matematrix

Lecții de matematică  prêt-à-porter

De ce Matematrix?

 

Contextul pandemiei de Coronavirus a scos la iveală multe lipsuri din sistemul educaţional românesc. Mutarea cursurilor în mediul online a arătat cât de nepregătită este şcoala românească pentru un asemenea scenariu. Pe lângă lipsa infrastructurii, profesorii şi elevii s-au lovit şi de lipsa unor materiale online care să ajute şi să susţină învăţarea de la distanţaă. Platforma Matematrix- lecţii de matematica prêt-à-porter vine să compenseze lipsa acestor materiale pentru disciplina matematică şi aduce material educaţional digital gratuit dedicat deopotriva  profesorilor şi elevilor de la clasa a V la clasa a XII.

 

 

Cine suntem?

 

O echipă formată din profesori  şi oameni de  acţiune cu implicare civică care de-a lungul timpului au dezvoltat proiecte culturale şi educaţionale. O echipă care a acceptat provocarea de a aduce conţinut educaţional nou şi inedit la disciplina matematică atât de necesar în aceste vremuri elevilor şi profesorilor. O echipă care a inţeles cât de multă nevoie este de conţinut aplicabil învăţării online şi astfel am demarat acest proiect.

 

 

Beneficiarii

 

Matematrix se adresează tuturor elevilor de gimnaziu şi liceu dar şi tuturor profesorilor de matematica din România. Proiectul se adresează totodată şi elevi români care fac școala într-o altă țară și care urmează să se întoarcă în tară pentru susținerea examenelor naționale.

Ușor de utilizat

Platforma Matematrix este ușor de utilizat de către elevi, profesori și toți iubitorii de matematică.

Acces gratuit

Accesul la platforma Matematrix va rămâne mereu gratuit pentru că ne dorim să ajutăm câți mai mulți elevi să învețe matematica.

Suport tehnic

În cazul în care întâmpinaț orice probleme de ordin tehnic, echipa tehnică Matematrix vă stă la dispoziție pentru soluționarea problemelor.

Profesori de top

Lecțiile de pe platforma Matematrix sunt construite de către un comitet de experți, profesori de matematică cu experiență.